Heeft u iets online gekocht, maar deze moet retour? Bent u niet vaak thuis, maar wilt u liever niet dat het pakket bij uw buren wordt bezorgd. Dan bent u vanaf heden bij Tesink BV aan het juiste adres! Wij zijn namelijk een Kiala / UPS Access Point. Bij ons kunt u pakketjes retourneren en kunt u uw bestelling laten afleveren, zodat u deze wanneer het u uitkomt kunt ophalen.

Om telerstellingen te voorkomen, houdt u bij het ophalen van uw pakket rekening met:
  • uw indentificatiebewijs 
  • bewijs van uw aankoop
  • dat u een mailt heeft ontvangen van Kiala, dat het pakket klaar ligt. Dus niet van de webshop zelf.
Wat is een UPS Access Point?

Wat is een UPS Access Point™?

UPS Access Points™ zoals Kiala Point zijn handige plaatsen - lokale bedrijven die een gemakkelijke manier voor het afgeven en ophalen van pakketten bieden. Landelijk bieden meer dan 825 UPS Access Points™, die 's avonds en in het weekend open zijn, consumenten een grotere flexibiliteit bij het ophalen en afgeven van pakketten om door UPS vervoerd te worden.

Om uw pakket op te halen moet u een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto of een identiteitsbewijs met foto en energierekening presenteren.

Aangeboden diensten

Van een UPS Access Point™ tot aan de deur 
Heeft u geen tijd om te wachten totdat uw pakket wordt opgehaald? Geef uw pakket gewoon af op een plaatselijk UPS Access Point™, en een UPS-chauffeur haalt het daar op en levert het af op het adres van de ontvanger. Bij gebruik van de UPS Access Points™ om uw pakketten af te geven, bespaart u €2,48 vergeleken met een deur tot deur service.

UPS Access Point™ naar UPS Access Point™
Geef uw pakket af op een plaatselijk UPS Access Point™. Een UPS-chauffeur haalt het op en levert het af op het plaatselijk UPS Access Point™ van uw ontvanger, alwaar het pakket opgehaald kan worden wanneer dat het beste uitkomt. Bij gebruik van de UPS Access Point-locaties, zowel voor een pakket afgifte als levering, bespaart u minstens 5€, vergeleken met een deur-tot-deur service.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.