€ 9,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
+60°C tot +90°C.
Plaats de thermometer in het dikste deel van het vlees. Zorg ervoor dat het geenbot of kraakbeen raakt.
Het vlees is gaar wanneer de naald de aanbevolen temperatuur op de schaal berei t.
Rundvlees: 65-73°C.
Kalfsvlees: 75-78°C.
Lamsvlees, schapenvlees: 80-82°C.
Varkensvlees: 84-85°C.
Gevogelte: 89-90°C.
Vaatwasserbestendig.
EN, DE, NL, FR, ES, PT, PL, HU, EL, IT, NO, CS, SV, DA, RO, TR, RU.

Opties:

€ 9,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.