€ 9,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
+60°C tot +90°C.
Plaats de thermometer in het dikste deel van het vlees. Zorg ervoor dat het geen bot of kraakbeen raakt.
Het vlees is gaar wanneer de naald de aanbevolen temperatuur op de schaal bereikt.
Rundvlees: 65-73°C.
Kalfsvlees: 75-78°C.
Lamsvlees, schapenvlees: 80-82°C.
Varkensvlees: 84-85°C.
Gevogelte: 89-90°C.
Vaatwasserbestendig.
Blister
EN, DE, NL, FR, ES, PT, PL, HU, EL, IT, NO, CS, SV, DA, RO, TR, RU.

€ 9,99
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies