Photo

Download algemene voorwaarden

Goede algemene voorwaarden zijn belangrijk voor zowel jou als klant/afnemer en ook voor ons verkoper/webshop.  Wanneer je bij ons iets koopt via onze website, dan gaat je  akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Om vervelden situaties voor te zijn is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent, als je bij ons iets koopt.

01. Samenvatting
02. Bestelling
03. Bezorging
04. Betaling
05. Levering
06. Prijzen
07. Afmetingen
08. Retour
09. Garantie
10. Klachten
11. Vrijwaringsverklaring
12. Veiligheid
13. Copyright

01. Samenvatting

Door een bestelling te plaatsen geeft je te kennen dat je akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Tesink Elektro BV.

Na ontvangst van uw bestelling is er een periode van 14 dagen waarbinnen u uw bestelling, mits onbeschadigd en in originele verpakking, retour mag sturen. U ontvangt dan binnen 1 week het aankoopbedrag plus terug op uw rekening.

Voor klachten hanteert Tesink Elektro BV een fabrieksregeling. Indien het door je bestelde product iets mankeert, dan kunt je dit binnen 14 dagen na ontvangst naar ons terugsturen. Indien je klacht gerechtvaardigd is, zullen wij jou kosteloos een nieuw product versturen en de door jou gemaakte verzendkosten vergoeden. Nalevering geschiedt dan binnen de afgesproken termijn. Heb je het product na deze termijn nog niet ontvangen, dan behoudt je het recht debestelling te annuleren.

Betaalopdrachten voor bankinstellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht tot betaling geeft. Het saldo van jouw rekening (overzicht) wordt dan ook, indien van toepassing, verhoogd met de bij de bancaire instellingen door de verwerking van jouw opdracht(en) tot betaling aan Tesink Elektro BV ontstane kosten.

02. Bestelling

Om je bestelling zo snel mogelijk te laten verlopen, raden wij aan om je bestelling tijdens winkelopeningstijden te plaatsen. Verder kun je ook altijd onze winkel bezoeken.

03. Bezorging

Bestellingen worden bezorgd met PostNL verzendservice. Verzendkosten bij een bestelling tot €49,99 kosten standaard €6,95. Bestellingen vanaf €50,00 versturen wij gratis. Bij bepaalde artikelen, die bijvoorbeeld groter en of zwaarder zijn, zullen de verzendkosten worden aangegeven.

04. Betaling

Wij brengen geen extra kosten in rekening ongeacht de gekozen betaalwijze. Binnen Nederland adviseren wij het gebruik van iDEAL gezien de snelle afhandeling en de voor jou vertrouwde bankomgeving. Naast iDEAL accepteren wij vooruitbetaling. Binnenkort zullen daar een paar andere opties bijkomen. (Klarna en creditcard)

05. Levering

Alle bestellingen worden op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst verstuurd en zijn over het algemeen 1 dag onderweg. Normaliter geldt; als je bestelt voor 16.30 uur, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden en heb je deze de volgende dag in huis.

Levering bij afwezigheid

Voor brievenbuspost hoef je niet thuis te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen. Voor pakketten geldt; wanneer een pakket niet bij je afgeleverd kan worden op dinsdag tot en met zaterdag, wordt het standaard bij jouw buren aangeboden. Als het pakket ook bij deburen niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Indien zowel jij als je buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan wordt een bericht in de brievenbus achtergelaten met informatie waar je de zending kunt ophalen. Hiervoor heb je twee weken de tijd.

06. Prijzen

Voor klanten uit de EU-lidstaten zijn de aangegeven prijzen eindprijzen en geldig zolang de voorraad strekt. Deze prijzen zijn inclusief kortingen en verschuldigde belastingen, in het bijzonder de BTW. Verzendkosten worden afzonderlijk in rekening gebracht en apart op deze factuur vermeld. Het afleveradres is doorslaggevend.

Buiten de EU

Voor klanten buiten de EU zijn de aangegeven prijzen incllusief kortingen, maar exclusief verschuldigde belastingen, in het bijzonder de BTW. De klant is zelf verantwoordelijk voor het afdragen van eventuele invoerrechten en belastingen. Wij zullen de bestellingen voorzien van een douaneformulier. Verzendkosten worden afzonderlijk in rekening gebracht en apart op deze factuur vermeld. Het afleveradres is doorslaggevend.

07. Afmetingen

Wij hanteren de afmetingen zoals deze door de fabrikanten zijn vastgesteld. Is het bestelde niet de juiste afmeting, dan kunt u het artikel natuurlijk altijd retour sturen.

08. Retour

Uiteindelijk bepaal je zelf of het door jou bestelde artikel aan je verwachtingen voldoet. Ben jeniet tevreden, dan kun je het artikel retour sturen en wij storten het aankoopbedrag inclusief de door ons in rekening gebrachte verzendkosten (conform de Wet Koop op Afstand) terug op je rekening. Wettelijk heb recht op veertien dagen bedenktijd vanaf het moment dat je de bestelling heeft ontvangen.

Ruilen

Om het proces te vereenvoudigen kunt je alleen in de store een artikel omruilen. In elk ander geval stuur je het artikel terug en plaatst je gewoon een nieuwe bestelling.

Voorwaarden

Voorwaarde voor het retourneren van een artikel, is dat het artikel ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking zit. Op het moment dat wij het artikel binnen hebben, dan wordt het aankoopbedrag inclusief de door ons in rekening gebrachte verzendkosten (conform de Wet Koop op Afstand) binnen 1 week op je rekening teruggestort. Wij verzoeken je vriendelijk bij het retour sturen van artikelen eerst in een doos te pakken. Dus geen enveloppen en/of plakband rechtstreeks op de originele verpakking plakken. Dank voor je begrip!

09. Garantie

De garantie die de fabrikant op haar producten vaststelt, geldt als garantie op de producten die door ons worden verkocht.

10. Klachten

Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Om die reden zullen wij je klacht met de grootste zorg behandelen. Hiervoor hanteren wij een fabrieksregeling. Wanneer je een klacht heeft over een geleverd artikel, dan dient je deze gefrankeerd retour te sturen. Wij zullen jouw klacht vervolgens zo snel mogelijk in behandeling nemen en beoordelen. Mochten er hierna nog twijfels bestaan over de aard van de klacht, dan zullen wij het product doorsturen naar desbetreffende fabrikant.

Aanvaarding Klacht

Indien jouw klacht wordt aanvaard, sturen wij jou kosteloos zo spoedig mogelijk een nieuw product toe en vergoeden wij de door jou gemaakte verzendkosten.

Afwijzing Klacht

Wordt je klacht echter afgewezen, dan zult je hiervan door ons in kennis worden gesteld. Mocht je het op prijs stellen, dan zullen wij jou de reden van afwijzing verschaffen en hopen wij gezamenlijk te komen tot een passende afwikkeling van de klacht. Wens je het artikel retour te ontvangen, dan zijn de kosten voor het opsturen voor jouw rekening.

11. Vrijwaringsverklaring

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan, noch kan er aanspraak worden gemaakt op de inhoud van deze web site. Hoewel wij ons uiterste best doen de inhoud van de site zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen, bestaat de mogelijkheid dat de gepubliceerde informatie op onze site niet correct dan wel onvolledig is.

De gegevens en inhoud van deze web site kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden gewijzigd. Wij kunnen geen garanties geven met betrekking tot de inhoud van de gepubliceerde informatie. Tesink Elektro BV sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de gepubliceerde informatie.

Links naar andere web sites of bronnen die geen eigendom zijn van TENNIS ONLY dienen ter informatie van de gebruiker. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van dergelijke web sites of bronnen, of door het gebruiken van de inhoud, goederen of diensten aangeboden op desbetreffende sites.

12. Veiligheid

Privacybeleid Tesink Elektro BV
Versie 0.1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 31-08-2019.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Tesink Elektro BV. U dient zich ervan bewust te zijn dat Tesink Elektro BV niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Tesink Elektro BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Tesink Elektro BV of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Tesink Elektro BV of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van [Bedrijfsnaam] of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Hieronder valt o.a. het WebwinkelKeur beoordelingen systeem. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Tesink Elektro BV
Wilhelminastraat 6a
026 - 333 2055
info@tesinkbv.nl

13. Copyright

Copyright Tesink Elektrp BV. Alle rechten voorbehouden. Het materiaal op de web site is bedoeld om de bezoeker te informeren over de producten die wij voeren. Niets uit deze website (informatie, graphics, foto’s), mag op enigerlei wijze vermenigvuldigd worden zonder nadrukkelijke, voorafgaande schriftelijke toestemming van Tesink Elektro BV. De website en gebruikte materialen zijn eigendom van Tesink Elektro BV, tenzij anders aangegeven. 

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.